Det blir bättre om vi är tillsammans

 

Ett par ögonblick från en av helgens händelser.

Önskelista

 

Mobiltelefon

Massa fransktalande filmer (inte Amelie från Montmartre eller Tillsammans är man mindre ensam)

Böcker: Elsas värld – Sofi Fahrman, Vickis vintagebutik – Isabel Wolff

Prenumerationer! SOLO, Veckorevyn, Elle, Minnenas Journal

Fin muggtermos, finns bl.a. på Åhléns

Förkläde från HM, rött med vita prickar

Fin och mysig stickad tröja av typen nedan

Ritpapper A3 och A2

Ämnesanteckningsblock

Än så länge.. Kan utökas. ;)


Jorden fylls utav sång

Julstämning alltså! Idag har jag både sjungit och visat upp mitt leende på torget bland lussebullssäljande skolklasser och flanerande människor. Kallt som sjutton, men det har botats med både varm choklad och glögg. Nu lyssnar jag av någon anledning på sorgliga låtar och ska snart börja göra mig i ordning lite smått för kvällens festligheter. Trevlig kväll!

Some just want everything

Har städat rummet så att det vore extremt svårt att hitta ett enda litet dammkorn. Pluggat matte och (typ) gjort svenskaläxa. Borde väl vara ganska nöjd.

 

Den här låten har setat i min hjärna i flera dagar, utan förklaring. 

Ett citat kvällen till ära att filosofera lite över: "Livet är en repetition av en förställning som aldrig kommer att ges."

Nu är jag trötttjejhej! Gonatt!

Jazzhuset är fullt av trix

Jag vill se på filmer och läsa tidningar! Men icke! Här ska det pluggas och sjungas och tränas och städas och träffas. Men ja, sånt gillar jag ju också. En del av sakerna i allafall. Idag är det exakt en månad kvar till julafton. December är en mysmånad. Julmarknader, ljus, myskvällar, presentletande. Jag längtar till ledighet. Men nu ska jag njuta av de härligheter som kommande månaden bjuder på och försöka göra mitt bästa i skolan fram tills dess. Låter som en bra idé.


Kanske en framtida kategori

Lite små, udda fakta om moi.

- Jag älskar smörgåsrån med massa smör. Hur gott?!
- En av de bästa filmerna jag vet är svenska "Så som i himmelen." Gåshud.
- Citat om mig: "Du gör en underlig och personlig blick när du blir fundersam. I like it!"

Men jag vet hur det känns

De senaste två timmarna har ungefär bestått av vaniljté, musikletande och bloggläsande. Lugn kväll den här kvällen. Skönt, efter en ganska fullproppad vecka. 

Jag har ätit den första lussebullen för i år! Jag har skapat Spotifylistor med namn efter känslor. Finurligt. Jag (pappa) har satt upp hyllor i mitt rum. Jag har lagt upp saker på dem. Nu kan man (typ) gå i mitt rum. Och det blev fint.

Nu är jag lite lagom trött och är taggad för sovmorgon. Imorgon ska jag göra en sak som jag räknade dagarna inför när jag var liten. Baka pepparkakor. Vad jag tyckte om det då. Det gör jag nu med, men kanske inte så att jag räknar dagar precis. Pepparkaksdeg!

Vackra kvinnor från svunna tider

 

Audrey Hepburn, Natalie Wood, Ingrid Bergman och Greta Garbo.

When you´ve got a friend

Den här dagen hade alla förutsättningar för att bli en jättebra dag. Eller en jättedålig dag. Den blev väldigt bra, och det är jag glad för.

- Jag var i tidningen today.
- Jag fick tillbaka två prov, bra resultat!
- Jag hade konsert med kören, happyface!
- Alla i min närhet beter sig så himla fint mot mig. Ni är så snälla och underbara. Ställer upp för mig och visar att ni tycker om mig. Oh, vad skulle jag vara utan mina vänner?

The world spins madly on

 

Ville få en bild på dagens klädsel. Det här blev resultatet, hehhe. Jag är glad i alla fall. Idag har varit en dag som har varit en helt okej dag om en en ganska vanlig dag. Den har bestått av en sovmorgon - oh, så underbart!, vanliga lektioner i skolan, en inställd plan, tre korta bussresor och en sångövning.

Nu skulle inte en kopp té sitta helt fel. Någon som kan komma hit med en?

Allas vår Lasse W

 

Haha, jag älskar den här bilden på mina älskade vänner. Så himla party.
Ett passande citat för filosoferande själar en tisdagskväll kommer här.

"Livet är en dans på rosor,
men det är en dans med svåra steg."


Don´t you let me go

 

Det här är fint.

River en vacker dröm

 

Tror inte man förstår om man inte var där. Men HERREGUD va bra det var. Lyckoruset sitter fortfarande kvar i kroppen. Utan tvekan den bästa konserten jag varit på.

I mitten av november

Helg.

Började den här helgen med att möta Johanna, för att först köpa och förtära fika och sedan ha en trevligt mysig kväll då även Frida joinade oss och vi taggade inför morgondagen.

 
 
 

Och vad händer imorgon? Håkan! Hurra!


När staden snöat över, och gården blivit vit


Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt

Trött.

Oh herre jösses, vad kallt det kan vara. Jag tvivlar inte längre på att detta kan bli den kallaste vintern på tusen år. Vinterjackan säsongsinvigdes, men inte höll den kylan helt borta inte.

Den här måndagen och första dagen efter lovet bestod av en kort skoldag, en lång fika med Beccis, lite matteplugg, lite motion och lite sångövning. Jag har nu förberett så att jag har alla förutsättningar för en lång och skön natts sömn. Nya lakan, hej! Behövligt.

Bilden nedan är så himla random, men den bevisar hur kallt det är. Växlarna fryses av att stå ute och eftersom jag för tillfället inte har tillgång till ett garage blev det så här. Hehe.

Imorgon ska jag ta något fint foto av mig själv och av vad som pryder min kropp. Stay tuned...



These boots were made for walking

  

Nytt på fötterna! Nöjd.

If lonelyness was art

Som vanligt på sena fredagskvällar har jag nu en stark lust att skriva. Förr hade jag öppnat ett word - dokument och bara skrivit vad som föll mig in. Nu skriver jag vad som faller mig in, fast här istället. Jag vet inte om det här kan intressera någon annan än mig själv dock.

Du väljer själv.

Just nu längtar jag mer än någonsin bort till mina drömmars städer. Ja, nuförtiden har jag flera drömstäder. Paris är fortfarande nummer ett. Åh, underbara Paris, ta mig till dig!

Detta även fast jag trivs ganska bra i tillvaron här i mitt nordliga hemland. Ett par roliga saker händer, annars känns det som att mycket är så himla vanligt. Men jag är för det mesta glad. Sån är jag.

Fast ibland grottar jag ner mig i en melankolisk känsla och leker konstnärssjäl. Men det får du inte berätta för någon. Det händer väldigt ofta såna här kvällar i ensamhet. Den senaste veckan har jag faktiskt blivit väldigt konstnärlig. Jag har skapat. Verken dyker nog upp här i bloggen så småningom. Om jag inte väljer att se en film eller läsa en bok nu tills jag somnar kanske jag börjar på ännu ett konstverk.

Jag tror jag ska köpa papper imorgon. Sådana som man ritar på. Inte toapapper.


Ja, såhär kan det bli. Gonatt!

For the price of a cup of tea

 

Bilden bjuder idag på ljuv musik. Klick.

Alltid en orkan i hälarna

Saker som är mycket trevliga att göra när man är totalt ledig.

- Sitta på golvet i sitt stökiga rum och dricka té medan man tänker att man kanske borde städa, men nej.

- Se på gamla Disney filmer och sjunga med i de fantastiska sångerna.

- Baka scones och äta dem till frukost.

- Läsa bloggar tills man inte kommer på fler.

- Känna sig duktig över att man hunnit träna så mycket.


Nånstans slog klockan fyra och ute faller regn

Hej.

Äntligen har jag mitt egna lilla tillhåll här i bloggvärlden. Anledningen till detta är att jag alltför länge har känt behovet av att dela med mig av mina kreativitetsidéer och tankar. Jag har varit en trogen bloggläsare i många år. Nu är det min tur.

Jag har ofta känt att det skulle vara skönt att ha haft en blogg sedan länge så att man bara kan slänga in ett inlägg när man får en idé och inte behöver göra någon sorts presentation. Men någon längre presentation tänker jag heller inte göra. Jag kör på som om denna blogg alltid har funnits.

Ni kommer så småningom att lära känna många delar av mig.


RSS 2.0